Új ALfa Romeo Mito

Írta: Super User on . Beküldve: ALFA HÍREK

Az Alfa Romeo 2008-ban leplezte le a keresztségben MiTo nevet kapott kisautót, mely azóta lényegében változatlan formában van jelen a piacon. 10 év azonban igen hosszú idő az autóiparban, így a gyártónak hamarosan lépnie kell, és be kell mutatnia a vadonatúj MiTo-t.
Az Alfa Romeo tisztában van azzal, hogy a kisautók iránt mostanság jelentősen visszafogottabb érdeklődés mutatkozik, mint az enyhén emelt hasmagasságú, terepjárósra faragott crossoverek iránt. Éppen ezért a következő generációs MiTo minden valószínűség szerint kategóriát fog váltani, és a Stelvio mosásban alaposan összement kiadása lesz belőle.

Forrás: hvg.hu

Alfa Romeók is lesznek a WTCC-ben

Írta: Super User on . Beküldve: ALFA HÍREK

Alfa Romeo WTCC 2018

A teljes idényre leadta nevezését a Romeo Ferraris az április elején rajtoló FIA túraautó-világkupában. Az olasz csapat Origóhoz eljuttatott közelményében az áll, hogy két Alfa Romeo Giulietta TCR-rel indulnak a WTCC és a TCR International Series összeolvadásából létrejött tízfordulós bajnokságban. "Boldogan jelentjük be, hogy autóinkkal ott leszünk a FIA WTCR rajtrácsán" - nyilatkozta Michela Cerruti, a Romeo Ferraris csapatmenedzsere.

Az év autója 2018 választás

Írta: Super User on . Beküldve: ALFA HÍREK

Alfa Romeo Év  autója 2018

Ha csak az alapján kellene megválasztani Az Év Autóját, hogy melyik autót a legjobb vezetni, az Alfa Romeo első szabadidő-autójának, a Stelviónak alig akadna ellenfele. Merev karosszériájával, kiváló futóművével, kis áttételezésű, pontos kormányával magas felépítése ellenére úgy mozog az úton, mint egy jófajta gokart, csak éppen sokkal gyorsabban, amit erős és pörgős benzinmotorjainak és villámgyors ZF váltójának köszönhet. 

Alfa Romeo Sauber F1 bemutatkozás

Írta: Super User on . Beküldve: ALFA HÍREK

Alfa Romeo Sauber F1

A mai napon két istálló is lerántja a leplet 2018-as autójáról – ezt elsőként a Sauber tette meg. Az Alfa Romeo Sauber néven induló alakulat hivatalos honlapján mutatta meg Marcus Ericsson és Charles Leclerc fehér, vörös versenygépét. Bemutatta a 2018-as szezonra tervezett négykerekűjét a Sauber, így már négy istálló van túl autóbemutatóján. A C37-es névre keresztelt négykerekű igencsak eltér elődjeitől, az istálló új partnerének, az Alfa Romeónak köszönhetően a festés is teljesen más, mint a korábbi években megszokott kék-sárga összeállítás. Az első Alfa Romeo Sauber ugyanis fehérben és vörösben pompázik.

Varsicar

Szervizelés és alkatrész kereskedés mellett használt autókat is forgalmazunk. A képre kattintva megtekinthető aktuális kínálatunk!

V-engines

Partnerünk a V-Engines cég, melynek profilja Angliából származó használt autó motorok értékesítése. A képre kattintva részletesebb információ szerezhető! Autószerelőknek egyedi kedvezmény!